Ga direct naar...

» Welkom

» De Huttenkamp

» Het Gastenverblijf

» De Omgeving

» Fietsen

» Tarieven

» Neem contact op

» Ons Gastenboek

» Reserveren» Interessante links
Fietsen vanaf de Huttenkamp


De Huttenkamp is bij uitstek geschikt voor prachtige fietstochten door de afwisselende omgeving. Of u nu een tocht langs het kanaal maakt naar het gezellige Apeldoorn of een schitterende route door bossen en over hei, de Huttenkamp is een prima startpunt. Bovendien ligt zowel landelijk fietsknooppunt (LF) 51 als LF 52 op ca. 500 meter.


Vele mooie fietstochten

Vanuit de Huttenkamp kunt u vele mooie fietstochten door de omgeving maken, met wisselende landschappen, door gezellige dorpen en steden, over prachtig aangelegde fietspaden of onverharde weggetjes en van diverse afstanden.

Op de Huttenkamp hebben wij een aantal fietstochten in de omgeving voor u klaar liggen, maar u kunt ook vooraf al een (eigen) tocht samenstellen via:Stalling

Op het terrein van de Huttenkamp staat ook een overdekte stalling voor uw fietsen gratis tot uw beschikking, waar u tijdens uw verblijf uw fietsen veilig en droog kunt stallen.


Elektrische fietsen

Speciaal voor elektische fietsen beschikt de Huttenkamp over 2 oplaadpunten waar gasten gratis gebruik van kunnen maken.